Laat jezelf zien

Over Gijs Nillessen


Als mensen zichzelf durven te laten zien, komt wat ze vanuit hun expertise te bieden hebben veel beter uit de verf.

Maar ondertussen regeert onechtheid. Veel congressen focussen meer op de vorm dan op de inhoud, en ingehuurde ‘grote namen’ brengen in wezen niets meer dan soundbites.

Gijs houdt daar niet van. Hij zorgt ervoor dat sprekers boeien met echtheid. Stelt expertsprekers op je congres op hun gemak. Is zelf ook een boeiende spreker trouwens.
vrijblijvend kennismaken
Expert Publiek Spreken
Mede-eigenaar 360talk
Master Communicatie en InformatiewetenschappenRijksuniversiteit Groningen
Bachelor Communicatie en InformatiewetenschappenRijksuniversiteit Groningen
Beïnvloedingpsycholoog (i.o)Academy voor Gedragskennis

Aangeboren humor


Gijs heeft zijn aangeboren talent voor grappigheid altijd met plezier benut. Het bracht hem zelfs op het podium van het Leids Cabaretfestival en in stand-up-comedyclubs als Toomler. Maar tijdens een tournee ontdekte Gijs dat het improviserend in gesprek gaan met de zaal nog veel meer zijn hart had dan het uitstorten van een serie daverend goede grappen.
Image

Een geslaagd event maak je samen


Presenteren en modereren is geen one-manshow. Publiek, sprekers, voorzitter: je bent bondgenoten van elkaar. Gijs heeft liever de sfeer van een huiskamer dan van een arena en liever een gesprek dan een heen-en-weer interview. Maar hij is niet bang om kritische vragen te stellen of iemand even uit de tent te lokken.

Kwaliteit, verbinding, echtheid


Uiteindelijk gaat het bij een event of een presentatie om kwaliteit. Kwaliteit ontstaat uit verbinding tussen mensen. En verbinding ontstaat waar mensen zichzelf durven te laten zien. Gijs draagt hieraan bij door zelf echt te zijn. En door zijn kennis en inzicht en ervaring met je te delen.
Over Gijs Nillessen - Humor maakt mensen oprecht en open. Gijs Nillessen heeft een aangeboren talent voor grappigheid. Ontdek hier hoe hij helder, kritisch en ontwapenend is.

Overstap


Gijs ontdekte zijn talent voor presentatiecoaching toen hij door een collega werd benaderd hoe hij dat toch deed, dat improviseren. En hij maakte daarnaast met gemak de overstap naar de rol van dagvoorzitter en presentator, via de haltes journalistiek en communicatiewetenschap.

Ontwapenend


Humor leek zijn geheime wapen: Gijs kan binnen no time een zaal aan het lachen krijgen. En wie lacht ontspant zich en stelt zich open. Maar door jarenlange ervaring weet hij inmiddels dat het niet de grap is waarmee hij een ontwapenende uitwerking heeft. Ook zonder grappen is Gijs ontwapenend.

vrijblijvend kennismaken