Jasper Riddersma Avatar
"Ook bij Terra moesten we omgaan met de beperkte mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit terwijl er dialoog nodig was op een aantal belangrijke onderwerpen. Gijs van 360 talk heeft ons in deze voor ons nieuwe situatie professioneel ondersteund bij de voorbereiding en uitvoering van onze webinars. Hij zorgde voor een positieve, energieke sfeer, terwijl inhoudelijk het goede, scherpe gesprek op tafel kwam. Een aanrader!"
Jasper Riddersma
Terra College
Marja Roedolf Avatar
"Gijs denkt mee, verdiept zich in de onderwerpen, heeft aandacht voor de sprekers, focus tijdens het programma en met zijn humor weet hij elk event tot een succes te maken."
Marja Roedolf
eigenaar, Medivents
Jasper Allema Avatar
“Gijs brak het ijs op een prettige en ontspannen manier waarna alle deelnemers met een actieve en positieve energie aan de slag gingen. Tussentijds bleef hij betrokken en bracht de uitkomsten centraal terug. Topdag!”
Jasper Allema
theaterdocent, Windesheim
Jelmer Spijksma Avatar
“Zowel als presentator als presentatietrainer heeft Gijs veelvuldig veel waarde geleverd voor ons bedrijf. Hij is scherp, snel en weet met humor de energie te behouden.”
Jelmer Spijksma
directeur, OR Quest
Maarten Den Ouden Avatar
“Wat ik in anderhalf uur van Gijs heb geleerd over overtuigen en beïnvloeden is ongekend. Als je een belangrijke presentatie of gesprek hebt is sparren met Gijs een must.”
Maarten Den Ouden
Specialist duurzaamheid & vastgoed, Ecocert